Skip to main content

Hjertelig velkommen til nye Botti!

Vin er følelser. Vin skaper begeistring og beundring. Vinlaging er kunstform og en lang prosess som krever konsentrasjon og øye for de minste detaljer. Det er ikke bare hardt arbeid igjennom en individuell vekstsesong. Det er hardt arbeid igjennom generasjoner. I regn, frost, haglbyger eller i voldsom hete står vinbønder opp hver dag for å takle de nye utfordringene som klimaendringene har ført med seg.  Vinbøndene skal også finne den riktige balansen. Være tro mot sin egen filosofi – når trendene stormer som verst – men også være nysgjerrig, søkende og lærende. Da står man ikke fast, da økes kvaliteten sakte, men sikkert.

Ny nettside lansert

www.Botti.no skal heller ikke stå fast. Utvikling er framtiden. Det er over tre år siden denne nettsiden for klassisk vin ble grunnlagt. Det er gledelig å registrere at Botti.no har blitt et nyttig verktøy for mange tusen norske vin-entusiaster. Det gjør oss ydmyke, men det skaper også forpliktelser og ambisjoner. Mange av dere følgere liker å lese artikler som ikke bare skraper overflaten. Andre liker å lese smaksnotater med mer kjøtt på beinet. Botti.no skal fortsatt sørge for at dere trofaste følgere skal få dypdykke inn i ulike temaer igjennom nøye og tidkrevende artikler. I tillegg skal dere fortsatt få landets mest komplekse smaksnotater.

www.Botti.no har nå tatt steget videre. Anerkjente Responsiv Media har designet og utviklet et nytt nettside for Botti.no. Gjett om vi er stolte! Responsiv Media har tatt med seg de klassiske elementene for forrige side og utviklet siden til å bli oversiktlig, funksjonell, fremtidsrettet og optimal for videre kunnskapsformidling. Det vil være lett å skape enda flere dyptgående artikler innenfor vinens forunderlige verden med et slikt verktøy.

Medlemsløsning innføres – 299 kroner for et helt år! 

Fra 1.Juli vil Botti.no lansere medlemsskapsløsning. Dette vil på sikt gi muligheter for enda mer profesjonalitet og utvikling av viktige kunnskapsformidling innenfor vinens verden. I hovedsak er nettsiden fortsatt åpen for alle, mens medlemmene i tillegg får tilgang til å omtalene av Nyhetslanseringene på spesialutsalgene og i bestillingsutvalget.

Medlemskapet koster kun 299 kroner for en sesong og gjelder i perioden 1.Juli 2020 til 30.juni 2021.

Jeg håper at alle dere vin-entusiastene som har støttet nettsiden så langt vil fortsatt være med på den klassiske vinferden videre og bli medlem. Medlemskapet koster faktisk mindre en middels Bourgogne Blanc og sikres tilgang til spennende vinomtaler.

Medlemskapet kan selvfølgelig betales raskt og enkelt via VIPPS eller ved bruk av tradisjonelt bankkort.

Da gjenstår det bare å ønske –

HJERTELIG VELKOMMEN TIL NYE BOTTI!

2 kommentarer

Legg igjen et svar