Skip to main content

Torsdag 31.august til 4.september 2022 gjennomføres årets villeste vinreise til Barolo-sonen! Vi besøker de fem store landsbyene i Barolo, bor på La Morras eminente Corte Gondina og spiser på de aller beste lokale restaurantene i Barolo-sonen. Bli med på tur! 

Turen 

Turen arrangeres av Temareiser Fredrikstad der Bottis redaktør André Brattland er med som faglig reiseleder. Reisetidspunkt er torsdag 31.august til mandag 4.september.

Vi flyr til Milano og etter en to timers busstur kommer vi til hjertet av Barolo-sonen – nemlig billedskjønne La Morra!

Her besøker vi byens beste restauranter som ryktene tilsier er velkjent for besøk av både nordmenn og kongelige. Vi bruker også de neste dagene på å besøke de fem kjente landsbyene. I Serralunga d´Alba besøker vi landsbyens slott med egen omvisning. Det viktigste under turen er derimot vinen! Vi skal besøke noen av de beste vingårdene i Barolo-sonen. Vi smaker oss igjennom viner laget på både Dolcetto, Barbera og selvfølgelig Nebbiolo. Det vil også bli anledning til å smake topp Barolo-viner under turen.

Reisetidspunktet er perfekt. Det vil være rett før plukkingen starter og vinåkrene vil fråde av de flotte, røde druene med sin perfekte modenhet. Er vi heldige vil vi også oppleve «Nebbia», den velkjente Piemonte-tåken som legger seg ned i dalen og kjøler ned området.

Praktiske opplysninger

Reisetidspunkt: Torsdag 31.august – mandag 4.september. Vi flyr med SAS til / fra Oslo Gardermoen – Milano Malpensa flyplass.

Bosted: Corte Gondina Boutique Hotel (4*) i landsbyen La Morra.

Pris: 22900 kr som dekker reise, overnatting på Corte Gondina og måltider på noen av de beste lokale restaurantene i Barolo-sonen. (Se oversikt på Temareiser Fredrikstads sider)

Bestilling: Lyst å bli med til Barolo? Ved å trykke på linken kan du lese mer om turen og siden for påmelding. (PS – Det forventes at turen raskt blir utsolgt så her er det om å gjøre å være rask). Les og meld deg på turen her.

Høydepunkter

  • Vingårdsbesøk hos svært anerkjente vinprodusenter som Massolino, Elvio Cogno, Vietti, Vajra og Roberto Voerzio.
  •  Opplev fantastiske Hotel Corte Gondina i La Morra med herlige svømmebasseng
  • Besøk og vandring i de «big five» i Langhe – La Morra, Monforte d´Alba, Serralunga d´Alba, Barolo og Castiglione Falletto
  • Barolo-sonens fantastiske utsikt
  • Besøk hos klassiske restauranter med autentisk Piemontesisk kjøkken
  • Dedikert reiseleder med innsiktsfull erfaring fra Barolo-sonen

Legg igjen et svar