Skip to main content

Det er 2018 og et nytt vinår står for døren. Både Vinmonopolet og importørene har kommet seg på plass etter juleferien og er klare for nye årganger og nyheter. Januar-lanseringen innbyr til en litt rolig start på året, med lite hodebry for IT-avdelingen ved Vinmonopolet denne gang.

Det er en del gode årgangsendringer men lanseringens høydepunkter er to flotte Champagner fra Leclerc, hvite og røde viner fra Santa Barbara-produsentene Chanin og Lutum, en rekke burgundere fra 14-årgangen til de Montille og ikke minst de tre søsknene fra Guigal i den gode 2013-årgangen. Det kommer også noe Ridge, men flaskene har akkurat ankommet lageret så vinpressen har ikke fått smakt de nye årgangene enda.

Grunnet forlenget juleferie vil ikke vinene som lanseres på basis, parti og testutvalget bli omtalt på botti.no og vinene som lanseres på bestillingsutvalget vil ha en begrenset omtale denne gang.

Du kan uansett lese 45 smaksnotater på vinene som lanseres i denne artikkelen. God fornøyelse og ha et flott nytt vinår!

(Trykk på linkene)

20 smaksnotater på musserende og hvite viner leser du her. 

 

25 smaksnotater på røde viner leser du her

 

 

 

Legg igjen et svar