Skip to main content

Botti i ny drakt

Den digitale nettsiden www.Botti.no ble relansert i ny drakt 1.juli 2020. Vi har derimot ønsket ytterligere forbedring av nettsidens uttrykk og ytelse. Vi er derfor stolte over å vår nye «face-lift» med ytterligere forsterkning av fagsidens forside.

Våre utviklere arbeider også fortsatt med å forbedre søkefunksjonen på Botti.no. Vi er ikke i mål foreløpig, men vi arbeider videre med saken.

Annonsører 

For at Botti.no fortsatt skal videreutvikle seg har vi samarbeid med annonsører. Kjennetegnet for annonsører på vår nettside er utelukkende kvalitet, håndverk og glød. Det er samme verdi som Botti.no ønsker å representere innenfor Vin-journalistikkens verden.

Ta derfor godt i mot vårens annonsører – Kaffebrenneriet Maridalen Brenneri, den norske sko-produsenten Kastel og Sommelier-utdanneren Norsk Sommelier Utdannelse.

Rabattkupong

Vi ønsker nye medlemmer velkommen!

Vi gir derfor 25% rabatt til alle nye medlemmer. Bruk rabattkoden facelift2021 som Voucher-kode. Det betyr kun 149 kroner for å lese smaksnotater på alle nyhetsartikler fram til sommeren. Dette vil innebære:

Smaksnotater under:

  • Bestillingsutvalget Mars 2021
  • Bestillingsutvalget Mai 2021
  • Basislansering Mai 2021
  • Spesiallansering Champagne
  • Spesiallansering Riesling

(Endringer kan forekomme jfr Covid-situasjonen)

Bestill ditt nye medlemsskap her.

Velkommen!

Legg igjen et svar