Skip to main content

En meget etterlengtet nyhet ble lansert idag av Per Mæleng og Arnt Egil Nordlien som har ansvar for spesialanseringer hos Vinmonopolet.

Fra før har det vært syv vinmonopol i landet (Oslo – Aker Brygge og CC Vest), Hamar, Trondheim, Bergen, Sandnes, og Sandefjord) som har spesiallanseringer i løpet av året, nå kommer det åttende butikken – nemlig en e-butikk!

En av begrensingene til spesialbutikkene har vært at de er for få, og det kan være langt å reise for å komme til en av butikkene. For eksempel ligger nordligste butikken med spesiallansering ligger i Trondheim, som i gjør at en hel landsdel egentlig har vært ute av det gode vinselskap.

Nå er det delvis slutt på dette. Vininteresserte i hele Norge kan bestille utvalgte varer på nett kl 0800 dagen etter lansering i butikkene, som er på torsdager. Det vil da si nettbestilling gjøres på fredager. Varelinjene vil være lange, men vinene som det bare slippes en knippe av, vil fortsatt kun finnes i utvalgte spesialbutikker.

Første lansering med den nye E-butikken blir allerede førstkommende uke. Spesiallanseringen for Rhone og Provence er torsdag 19 oktober og for E-butikken blir det lansert viner fra spesiallanseringen fredag 20 oktober kl 0800. I tillegg vil en del varer fra Italia-lanseringen i september komme som i e-butikken. Og på nettbestilling blir det som varer på bestillingsutvalget – første mann til mølla! 

——————–

Hele pressemeldingen fra vinmonopolet kan du lese under:

Nyhet – salg av spesialvarer på Vinmonopolet.no

Fra fredag 20. oktober kan du også kjøpe spesialprodukter på nett og ikke bare i de 7 spesialbutikkene. Vi tilbyr nå distribusjon av spesialprodukter fra vårt eLager for å dekke etterspørselen til kunder over hele landet. Varene kan hentes på Posten/Post i butikk eller bli levert på dør i de større byene. eLageret på Vestby er å regne som den åttende spesialbutikken og vil bli tilført partier med vin på samme måte som de 7 andre spesialbutikkene.

Salg av spesialvarer fra eLageret vil normalt starte Kl.0800 dagen etter lansering i Spesialbutikk. Den første lanseringsdagen, 20.oktober, vil det være tilgjengelig varer fra Rhoneslippet i oktober og i tillegg fra Italiaslippet i september.

I spesialutvalget er det produkter av spesielt høy kvalitet som kun er tilgjengelig i små partier. Produktene kommer fra tradisjonsrike områder og produsenter så vel som fra mindre kjente regioner og produsenter.

En oversikt over produktene som tilbys presenteres i lanseringslisten som legges ut på vinmonopolet.no noen få dager før lansering.

Beholdningen av varer som ikke blir utsolgt i de syv spesialbutikkene på lanseringsdagen vil som tidligere vises i nettbutikken dagen etter lanseringsdato. Varene fra disse 7 butikkene kan kjøpes på nett, men må som tidligere hentes i den eller de butikkene som har dem på lager.

Mvh
Arnt Egil Nordlien
Senior Produktsjef Spesialutvalg og auksjoner / Senior Product Manager Fine Wine & Auctions

 

En kommentar

Legg igjen et svar