Skip to main content

Våren slår innover vårt vakre land og vin-importørene følger opp med lyse og lette viner av god kvalitet. Her kan du lese ca.250 smaksnotater på viner som lanseres som nyheter eller har årgangsendring i mai.  

Nyhetslanseringen for mai 2024

Det er vår! Sola, blomstene og de lyse vinene kommer frem!

Nyhetslanseringen for mai er av god kvalitet og markerer en endring av årstiden. De tyngre vinene pakkes bort og en haug av lettere og lysere viner finnes frem. Det er også starten på en utmerket Rosé-sesong.

I år har pressesmakingene vært redusert pga hacking-problemene hos Skanlog. Det vil også være sannsynlig at enkelte viner ikke lanseres grunnet logistikkutfordringer som henger igjen etter utfordringene.

Vinene lanseres på Vinmonopolets bestillingsutvalg onsdag 8.mai kl 0800. Vi påpeker at prisendringene 1.mai kan gjøre at prisene som er oppgitt ikke er 100% korrekte ved lansering. Vi anbefaler også å kjøpe viner som er årgangsendringer i dag da prisene sannsynligvis vil øke på de fleste vinene.

Merk at det ikke vil lanseres en artikkel om nyheter på basisutvalget denne gang.

PS – notatene fra importøren Red & White kommer i morgen onsdag. 

Så til det som mange har gledet seg over. Her kan alle lese ca. 250 smaksnotater på viner som lanseres i Mai 2024! (Trykk på bildene)

Musserende og hvite viner

Rosé og røde viner

Legg igjen et svar