Skip to main content

Klar rubinrød, litt lysere på kantene.  Medium(+) intensitet på nese med behagelige toner med generisk lysere røde bær, lettere røyktoner, og brente kaffebønner. En fin innbydende nese dette!

Medium konsentrert frukt med fin dybde og en ganske markant syre som holder et godt grep i vinen. Litt kjølige bringebær, fersk plomme, mokka, og lett lær sammen med et fint urtepreg på en lang utgang. Alkoholen på 13% fungerer perfekt i vinen, og alt framstår som ganske så balansert. Vinen er både av det elegante slaget, men har også en liten maskulin røver i seg, som gjør vinen veldig interessant. Mangler litt kompleksitet som trekker ned, ellers er det en meget god vin. Et markant knepp opp fra 2011 som hadde mer grønt preg enn denne årgangen. Vinen drikker godt nå, men utvikler seg fint de neste 5-10 årene. 92-93 poeng. For nå.

2 kommentarer

  • Lei sier:

    Kan du forklare ordet «vinen drikker godt»? Hvordan kan en vin drikke?

    • Brattland sier:

      Hei Leif! Det er ment som at vinen kan drikkes nå, uten at for eksempel «piggtråd-tanniner» ødelegger hele opplevelsen din. Har testet en del vin i forbindelse med de kommende lanseringene og det er spesielt en del yngre baroloer som IKKE drikker godt nå, for å si det slik. 🙂

Legg igjen et svar