Skip to main content

Det er sommerferie i vente og forhåpentligvis får alle vin-entusiaster noen flotte avslapningsdager selv om dagene blir tilbragt blant norske eplteranker og ikke europeiske vinplanter.

Botti-redaksjonen vil ønske alle sammen en riktig god sommer. Hver søndag i sommerferien vil det bli lagt ut omtale av en ny vin i serien «I Søkelyset». Medlemmer vil få fordel med å lese artikkelen før andre vin-entusiaster og sikre seg anbefalingene først.

I mellomtiden vil redaksjonen forberede seg til høstens artikler. Det kommer til å bli intenst, vilt og bra! Dere lesere vil få stifte nærmere bekjentskap med blant annet Piemonte-produsentene Massolino, Sandrone, Vietti og Cornas-produsenten Franck Balthazar. Det vil også være fokus på områder. Før høstferien har dere fått mer innsikt i Loire, California og Toscana og med gode vinanbefalinger fra disse områdene.

I September får du lære med om California og lese smaksnotater på gode viner fra området. Foto: Botti.no

Medlemmer vil også få en spesiell god høst. Før høstjakten slår inn har dere lest vinanbefalinger fra nyhetslanseringene på basis og bestillingsutvalget for September. I tillegg har dere fått smaksnotater på vinene som lanseres under den svært spennende spesiallanseringen av Italienske viner 10.september. Her blir det lansert blant annet  viner fra den superbe 2016-årgangen i Piemonte.

I tillegg vil det for medlemmer  bli lagt ut faste vintips i priskategoriene 250 – 1000 kroner.

Det er derfor ingen grunn til å vente med å bli medlem, dette blir en rå høst!

Ha en strålende sommer!

Hilsen

Botti-redaksjonen

Botti medlemskap

Legg igjen et svar